Természetesen kollégáink legnagyobb hozzáértése és jóindulatának dacára előfordulhat eset, amikor a megvásárolt termék mérete esetleg nem stimmel vagy bármilyen más okból cserét vagy visszaküldést szeretne a Vevő igényelni, ebben az esetben a két alábbi lehetőség közül választhat, amennyiben az alábbi szabályok teljesülnek Vevő oldalán a termék esetében, melyet visszaküldeni szeretne csere vagy visszatérítés céljából:

FELTÉTELEK CSERE/VISSZAKÜLDÉS KAPCSÁN

 • Kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül van a visszaküldési és/vagy csereigény
 • A visszaküldésre szánt termék nem lehet viselt, teljes mértékig olyan tisztaságúnak kell lennie, ahogy a Vevő azt az átvett csomagból kivett formában megkapta, tehát nem lehet rúzs vagy alapozófoltos illetve semmilyen szennyeződés nem lehet a terméken.
 • A termék címkéje sértetlenül a terméken kell, hogy legyen. Nem lehet megtépődve vagy elázva sem, részben sérült – itt beleértve az átázott majd újra megszárított címke – nem minősül sértetlennek.
 • A terméket nem érheti parfüm vagy bármilyen más illatosító, fertőtlenítő- vagy tisztítószer.
 • A termék sértetlen kell, hogy legyen, tehát nem lehet rongálódott, elszakított vagy megtépett, megvágott, megfércelt.

Amennyiben a fent említett feltételek nem teljesülnek, úgy az árucsere és/vagy visszatérítés esetén cégünk a törvényi előírásoknak megfelelően termékhelyreállítási költséget számolhat fel, nagyobb termékkár esetén elállhat a visszatérítésről és KERMI-bevizsgálást igényelhet. A termékhelyreállításban a tisztítás illetve helyreállító varrás is beleértendő, melynek költsége minimum 5000 Ft és amely törvény által biztosított jog alapján levonható a csere/visszafizetés során a Vevő részére visszautalásra kerülő összegből (k.rt. 45/2014 25§).

ÁRUCSERE

Árucsere esetén több lehetőség is igénybevehető a FELTÉTELEK CSERE/VISSZAKÜLDÉS KAPCSÁN minden pontjának maradéktalan teljesülése esetén:

 1. Online új rendelés leadása, amelynek Közlemény rovatában a korábbi rendelésazonosító feltüntetése és az “ÁRUCSERE IGÉNYLÉS” kifejezés szerepeltetésével.
 2. Korábbi rendelésre válaszolva árucsere igény leírása, megfogalmazva kívánt szállítási és fizetési módot, elküldve ezen e-mailt a webshop@myberill.com e-mail címre.
 3. Telefonon keresztül történő árucsere igénylése, a 2. pontban megfogalmazott részletes adatokat megemlítve a +36 (70) 317-7429 telefonszámon.

FONTOS! A rendelés kiszállításának és teljesítésének ideje nem tartalmazza a szabad-és munkaszüneti napokat, illetve az egyéb ünnepnapokat.

VISSZAKÜLDÉS

 • Visszaküldés illetve elállás esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot előzetesen cégünkkel a +36 (70) 317-7429 telefonszámon vagy a webshop@myberill.com e-mailcímen adategyeztetés céljából.
 • Visszaérkező termékek esetén az ÁSZF-ben szereplő Elállási pontok szerint járunk el, a visszaérkező csomagok esetében kamerafelvételt rögzítünk, amelyben a visszaküldésre került termék állapotát is rögzítjük.
 • Az alakformáló harisnyákat, fehérneműket, fürdőruhákat higiéniai okokból sem felpróbálni, sem viselni nem lehet, pénzvisszatérítés csak bontatlan csomagolásra érvényes, különös tekintettel a Koronavírus járvány okozta és ezáltal törvénybe foglalt higiéniai korlátozásokra.
 • Szettként árult dolgainkat (pl: ruha és zakó, szoknya és blúz) kérjük, minden esetben együtt küldjék vissza ( külön a ruha vagy zakó nem tartható meg vagy cserélhető, csak és kizárólag előre egyeztetett és írásban előzetesen jóváhagyott esetben).
 • Darabszámhoz kötött csomagos akciós ajánlataink nem bonthatóak meg . Visszaküldés ilyen esetben csak akkor lehetséges,  ha minden termék együttesen kerül visszaküldésre.

Mindegyik esetben (ÁRUCSERE vagy VISSZAKÜLDÉS) a FELTÉTELEK CSERE/VISSZAKÜLDÉS KAPCSÁN összes pontjának maradéktalan teljesülése esetén a termék visszaküldés szállítási költségét Vevő fizeti, a visszaküldés postacíme:

JADE Tanácsadó Kft.
2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 3/B.