Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a JADE Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (székhely és postacím: 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 3/B., adószám: 25591176-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-082311, E-mail: webshop@myberill.com, Telefonszám: +36 (70) 317-7429), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket.

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: JADE Tanácsadó Kft.
A szolgáltató székhelye: 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 3/B
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: webshop@myberill.com
Cégjegyzékszáma: 13-09-202619
Adószáma: 25591176-2-13
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Fővárosi Cégbíróság
Telefonszáma: +36 (70) 314-7429

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató adatai: RendszerNET Kft. – SzerverPark.eu

Alapvető rendelkezések

1.1. ​A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzatértelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről Fulfillment szolgáltatás webshopok számáraszóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások,valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Hatályos a keltezés dátumától kezdve visszavonásig, az ÁSZF módosításáról jelen webshop bejegyzései között hirdetményben értesítjük Látogatóinkat, Ügyfeleinket.

1.3. A webshop, mint szerzői jogi mű szerzői jogi védelme alatt áll, JADE Tanácsadó Kft. – Minden jog fenntartva – 2020.

1.4. Rendelkezésre állás
Szolgáltató gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök, akadályoztatás esetén telefonos elérhetőségünkön tájékozódhatnak a helyreállás menetéről és az újbóli hozzáférés várható határideje kapcsán.

1.5. Adatvédelmi tájékoztató elérhető az adatvédelem menüpont alatt.

1.6. A termékek feltüntetett árai tartalmazzák az Áfát, amely 27% minden termékünk esetében. A szállítási költség természetesen a rendelt termék mennyiségétől függően változhat, maximum 1 kilós csomag esetén min. 990 Ft bruttó szállítási díjat, utánvétes rendelés esetén további bruttó 530 Ft költséget számít fel rendszerünk, 80 000 Ft-os rendelés esetén a teljes kiszállítási költség Szolgáltatót terheli, ezáltal ingyenes a Vásárló részére.

1.7. A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

1.8. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról és feltételeiről.

1.9. A rendelés menetének részletes leírása
A Vásárló akár a Szolgáltató által biztosított Webshop keresőjében, akár a terméklistában megkeresheti és kiválaszthatja a megfelelő terméket, ruházati cikk esetében a lehetőség szerint rendelkezésre álló termék megfelelő méretét is egy kattintással megadhatja. Méretbeli eltérés esetén Vásárló tudomásul veszi, miszerint Szolgáltató eltérő árakat is alkalmazhat (pl. nagyobb méret esetében előfordulhat, hogy magasabb az ár a kisebb méret árához képest.)
A terméket “Kosárba” helyezve a Vásárló a Pénztár linkre kattintva megadhatja szállítási elérhetőségeit, amelyek alapján a Webshop tájékoztatja a rendelkezésre álló szállítási módokról, azok várható költségeiről, továbbá Vásárló kiválaszthatja a Fizetési módozatot is, amelyek Készpénz avagy Utánvét, Bankkártya, Paypal és Banki Átutalás lehetnek, kivéve ha adott Vásárló az 1.9.1 pontban tárgyaltak szerint járt el korábban. A rendelést Vásárló a Véglegesítés gomb megnyomásával küldheti el Szolgáltató részére, aki erről e-mailben értesül, Szolgáltató pedig fizetési módtól függően reagál a rendelésre, Banki átutalás kiválasztása esetén Díjbekérő dokumentumot küld Vásárló részére és a vásárlás illetve az ahhoz kiválasztott szállítási mód költségének Szolgáltató bankszámlájára történő beérkeztéig a rendelés feldolgozása felfüggesztett állapotban marad, bankkártyás fizetés vagy utánvét esetén Szolgáltató 72 munkaórán belül megkezdi a rendelés feldolgozását és Vásárlóval az egyeztetést is kezdeményezi elektronikus és telefonos formában egyaránt.

1.9.1 Fizetési és szállítási módok Szolgáltató általi tiltása
Szolgáltató fenntartja azon jogát, miszerint azon Vevők esetében, akik minimum két alkalommal utánvétes fizetési móddal rendelnek egy vagy több terméket webáruházon, e-mail, telefonhívás vagy azonnali üzenetküldő szolgáltatáson (pl. Messenger, Viber, WhatsUp!, stb.) és megrendelésüket elállási írásos üzenet vagy bármilyen más jelzés nélkül nem veszik át, ezáltal a kiküldött csomag visszaszállításra került Szolgáltatóhoz. Szolgáltató nem köteles ezen letiltás tényét vagy érvényességét közölni Vásárlóval.

1.10. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. Megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

1.11. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul,de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

1.12.  Elállás joga: A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket, ilyen esetben a teljes szállítási költség a visszaküldés költségével együtt a Fogyasztót terheli, aki ezen feltételt a rendelés leadásával egyúttal elfogadja. Elállás esetén a kiszállítási költségről Vállalkozás elektronikus számlát állít ki, melyet e-mailben továbbít Fogyasztó részére, aki a számlát átutalásos vagy K&H Bankfiókban Vállalkozás számlaszámára történő befizetéssel egyenlíthet ki.

1.13 Fogyasztó megrendelésének leadásával egyúttal beleegyezik, hogy Szolgáltató webáruháza automatikus e-mail formájában felkérje megrendelt termékeinek illetve a webáruház értékelésére, továbbá termékértesítő hírlevél kiküldésére. Fogyasztó értékelésének értékelhető és moderálás után megjelenő visszajelzése alapján egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy az értékelés megjelenjen Szolgáltató webáruházain illetve közösségi oldalain egyaránt. A felhasználható és moderálható termékértékelését Szolgáltató honorálhatja Fogyasztó részére egyszer használható kupon formájában, melyet nem akciós, teljes árral rendelkező termékek esetében Fogyasztó felhasználhat egyszeri alkalommal.

1.14 Fogyasztó a következőket a megrendelés és az ÁSZF elfogadásával egyértelműen kijelenti, miszerint tudomásul veszi, hogy a(z) JADE Tanácsadó és Szolgáltató Kft. – MyBerill Boutique (2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 3/B) adatkezelő által a(z) https://www.myberill.com – MyBerill Boutique Webáruház felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Megrendelés azonosítója, Megrendelés dátuma és időpontja, Vevő neve, címe és e-mailcíme, Megrendelés bruttó végösszege. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

A terméket eredeti állapotában küldje vissza panasz esetén, hiányos terméket nem áll módunkban visszavenni!