Cégünket 2016-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy elsősorban kimagasló minőségben és gyorsaság megléte mellett szolgálhassuk ki új és meglévő ügyfeleinket, akik csatlakoztak hozzánk egy korábbi partnert leváltva. Az informatikai ágazat mellett a babaruházat és babatermékek divíziója volt az első között, melyet megnyitottunk és amelyet elkereszteltünk BabaDepo névre.

A design elemek kialakítása után cégünk nagy beruházás árán bérleti, majd tulajdonjogot szerzett a biatorbágyi Baross Gábor utca 3/B szám alatt található üzlethelyiségben, amely korábban Angol, olasz használt ruha avagy “turi” néven volt elhíresülve a környékbeliek között. Hamar sikerült felismerni az igényt az új termékek iránt egyaránt, így azonnali portfólióbővítésbe kezdtünk, új, köztük import termékeket is bevezettünk üzletünk választékába, amely nagy sikert arat mai napig Vásárlóink körében.

Az új termékek, ruhák és kiegészítők után cégünk Zsámbékon is sikeresen bérleti jogot szerzett egy csinos üzlethelyiségben, amelynek kialakítása során a B.Toys és a DJeco játékok is bekerültek új termékként választékunkba, minek során cégünk már 4 fősre erősödött, kialakult egy nagyobb csapat.

Felismertük azon vásárlói igényt is, miszerint webshopunkon keresztül többen is szívesen rendelnének kis hazánk távolabbi szegleteiből, ezért úgy döntöttük, hogy az eddigi, már elavult motorját lecseréljük, ráncfelvarrást csinálunk és megkezdjük új termékekkel való feltöltését, továbbá optimalizálását annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben fokozzuk a Látogatói, Vásárlói Élményt.

Cégünk emellett egy újabb divíziót is nyitott, a Mystic Day hivatalos partnerévé vált, kiváló minőségű női ruházat forgalmazásába is belevágott, termékeink sokszínű diverzitása és szépsége mellett szolid, de csinos megjelenésüknek köszönhetően szintén nagy sikert arat mai napig Vásárlóink körében.