Milyen szakmákhoz elengedhetetlen az esztétikai érzék?

Az esztétikai érzék nem pusztán a divatiparban fontos készség, hiszen számtalan egyéb területen is kimagasló szerepet kap. Valahol azért mégis egyértelmű, hogy a páratlan szépségű ruhák tervezői e nélkül képtelenek lennének olyan gyöngyszemeket alkotni, mint amilyenek a Mystic Day kollekciói. A kreativitás mellett ismerni, sőt, egyenesen diktálni is tudják a trendeket, ami oda vezet, hogy ma már nincs olyan alkalom, amelyhez illőt ne találnál kínálatunkban.

A finoman elegáns daraboktól a lendületes, játékos ruhadarabokig bezárólag igen széles paletta áll rendelkezésre. Kollekciónk készítésekor figyelembe veszik az aktuális szezont és a közelgő jeles napokat egyaránt, így garantáltan megtalálod a számodra leginkább tetszőt. Sőt, szinte az is biztos, hogy több ruhánkba is bele fogsz szeretni.

Milyen szakmákhoz elengedhetetlen még az esztétikai érzék?

Saját stílusunk kifejezéséhez viseletünkön túl számtalan egyéb kiegészítő és kellék is hozzájárul, amelyek mellett igazán jól tudjuk magunkat érezni a bőrünkben. A szépérzék éppen ezért elengedhetetlen egyedi bútortervezés során, fogászati beavatkozásokkor, vagy épületek tervezésekor.

Gyakorlatilag, ha körbenézünk, akkor bizonyosan találunk olyan tárgyakat, vagy enteriőr berendezéseket, amelyek meg sem születhettek volna e kreativitás hiányában. Végül mondanunk sem kell, hogy nem lenne teljes az élet kedvenc fodrászunk, vagy műkörmösünk nélkül, akiknél szintén elengedhetetlen a megfelelő esztétikai érzék.

Vélemény, hozzászólás?