Fürdőruha divat 2021 – A legfelkapottabb fürdőruhák

Nő a strandon

Itt a nyár, a vakációk időszaka, tehát célszerű a fürdőruhákat minél előbb beszerezni. A divattervezők évről-évre szebbnél-szebb fürdőruha kollekciókkal rukkolnak elő, nincs ez máshogy 2021-ben sem, hiszen ismét látványos és merész darabokat dobnak a piacra. A bőséges választék miatt, a hölgyek jelentős része nem tudja eldönteni, hogy milyen fazonút válasszon, így sokakban merül fel a kérdés, hogy vajon melyik fürdőruha illik hozzám. Ismerős a szituáció számodra is? Ha igen, akkor olvasd el a cikket, ahol bemutatunk néhányat a 2021-es trendekből, ezáltal könnyebben megtalálhatod a legideálisabbat.

Milyen fürdőruhák vannak?

A félvállas fürdőruhák stílusos megjelenést biztosítanak a strandon, egyértelműen a felsőtestre helyezik a hangsúlyt. A félvállasból vannak egyrészes darabok is, amelyekben dívaként tündökölhetsz. Az aszimmetrikus szabásúak garantáltan kiemelnek majd a tömegből, teljesen más hatást keltenek, mint a hagyományos háromszög fazonok. A színek tekintetében, 2021-ben felkapott a fekete, a csoki barna, a narancssárga és a különféle neon variációk, valamint a mintával ellátottak.

A csíkos fürdőruhákkal a francia stílust idézheted elő. A függőleges csíkozásúakban karcsúbbnak tűnhetsz, de felvehetsz barázdált kialakításút is, ami a 90-es években ugyancsak meglehetősen hódított.

A pöttyös bikinik is az élen járnak 2021-ben, amelyek szintén felidézik a retró időszakot. Egy merevítős pöttyös bikini felsőhöz jól mutathat egy magasított derekú bikini alsó vagy egy merészebb brazil fazonú alsó.

Az egzotikus nyaralások alkalmával bátran felvehetsz trópusi mintázatúakat, az efféle típusúak az elmúlt években nagy kedvencekké váltak. Azt viszont okvetlen vedd figyelembe, hogy a nagyobb minták optikailag szélesebb látványt idéznek elő, az apró virágmintákkal például nem lőhetsz mellé.

A monokinik viselése nagy önbizalmat igényel, ugyanis a sejtelmes kivágások, itt-ott előbukkanó pántok megmozgatják a fantáziát. Az effajta merész viseletek manapság gyakori jelenségnek mondhatóak a strandokon. A szégyenlősebb egyének felvehetnek egy sportosabb trikinit, amit kombinálhatnak maxi szoknyával vagy valamilyen stílusos rövidnadrággal.

Napjainkban a fodros fürdőruhák is előtérbe kerültek, ezek leginkább romantikus benyomással bírnak, de ügyelj arra, hogy a fodrok ne legyenek túlméretesek, mert a nagyobb méretek jellemzően teltebb külsőt kölcsönöznek viselőjük számára.

A leírtakból láthatod, hogy a fürdőruha divat 2021-ben mennyire széleskörű, így bőven van miből válogatnod, igyekezz a testalkatodnak legmegfelelőbbet, illetve legelőnyösebbet választani.

Vélemény, hozzászólás?