Mit vigyünk magunkkal, ha nyaralni megyünk?

A nyaralások mindig tele vannak izgalommal, de nem egyszerű rájuk felkészülni, hiszen számos dolgot magunkkal kell vinnünk. A pakolást tehát alaposan gondoljuk át, jóval előtte írjunk listát, így biztosabb, hogy semmi lényegeset nem felejtünk otthon.

A ruhákat lehetőleg úgy pakoljuk be, hogy a hűvösebb időjárásra is álljon a rendelkezésünkre 1-2 darab, de a mennyiség függ attól is, hogy hány napig leszünk távol. Fontos, hogy könnyedebb ruhadarabokkal készüljünk, amelyek abszolút bőrbarátak, ezek jellemzően túl sok helyet sem foglalnak el. Anyag tekintetében kerüljük a műszálas típusúakat, ugyanis irritálhatják a bőrünket, főleg, ha tombol a kánikula. Az említetteken kívül a strandpapucs, fürdőruha se maradjon otthon, de az esőkabátra, esernyőre, napvédő tejre, napszemüvegre is gondoljunk. A bőröndbe kerüljön olyan kisebb táska is, amit le tudunk vinni magunkkal a strandra, esetleg egy túrára.

Milyen egyéb dolog lehet még nálunk?

Hobbi célzattal sokaknál van például adó vevő, ami jól jöhet bizonyos tevékenységeknél, amelyeket a nyaraláson is csinálhatunk, ez lehet valamilyen vízi sport vagy horgászat, de bicikli túrák és sátrazás közben is jól jöhet. Az adó vevők az EU-ban szabadon használhatóak, és sok esetben hihetetlenül jól jön, viszont ne poros környezetben alkalmazzuk őket, mert a mikrofon rövid idő alatt eldugulhat.

Vélemény, hozzászólás?