Tippek az esti partihoz

party, tánc

A partik sokaknál a társasági élet csúcspontját jelentik, ám az efféle eseményekre való felkészülés néha stresszes lehet. A megfelelő öltözet és a hangulat is meghatározza, hogy mennyire fogjuk élvezni az estét. Javasolt még napközben mindent előkészíteni, amit magunkkal akarunk vinni. Amennyiben házibuliba vagy kerti partiba készülünk, célszerű a vendéglátókat is megkérdezni arról, hogy mit vigyünk, ha azt a választ kapjuk, hogy semmit, akkor se menjünk üres kézzel, egy üveg bor például ideális lehet.

Tipp: válasszunk kényelmes, csinos ruhát a Livello di Vita kínálatából.

A partit megelőző nap lehetőleg pihenjünk sokat, hogy jól bírjuk az estét és a jelen lévő társaság se tartson minket unalmasnak, ha mégis fáradtnak érezzük magunkat, akkor igyunk előtte valamilyen koffein tartalmú italt.

Időben kezdjünk el készülődni a partira, hogy kezdésre érjünk oda, de egy pici csúszás még belefér, arra viszont figyeljünk, hogy jóval előbb ne érkezzünk, hiszen zavarhatjuk a házigazdákat a készülődésben.

Már jóval a parti előtt döntsük el, hogy mit viselünk majd, okvetlen olyan ruhadarabot igyekezzünk választani, amiben jól érezzük magunkat. Parfümből lehetőleg ne használjunk túl intenzívet, megeshet, hogy másokat zavarhat az erős illat. A sminkkel se essünk túlzásba, a szolidabb sokszor mutatósabb és elegánsabb. Sminkelni jellemzően a fürdőszobában szoktunk, amit nem könnyű véghez vinni, ha mondjuk párás a tükör. Ma már viszont létezik olyan modern fürdőszoba bútor, amely segítségével búcsút inthetünk a problémának, ez nem más, mint a páramentesítős tükör, ami a modern otthonok elengedhetetlen tartozéka és nem csak a készülődést teszi egyszerűbbé, hanem még dizájnos is a LED világítás által.

Vélemény, hozzászólás?