Közkedvelt női ruházati stílusok

A divat időről-időre változik, a divattervezők évről-évre előrukkolnak valami különleges újdonsággal. Elegánsabb és a vagányabb trendekből is folyamatosan jönnek a megújulások, így bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. A természetes színek, sziluettek napjainkban is rendkívül dominálnak, de a szabások, árnyalatok mindig változóan alakulnak. A lazább anyagok a nyáron kapnak főszerepet, amelyek ideálisan szellőznek és a nedvességet sem veszik fel.

Idén a 80-as, 90-es éveket felidéző darabok közül is van módunk választani, de a bohém stílus is előtérbe került. A gyártók ma már arra is figyelmet szentelnek, hogy a ruhákat fenntarthatóbb módon, tehát környezettudatosabban készítsék, ezért többnyire természetes szálakat használnak fel.

Mit válasszanak az elegánsabb ruházatot kedvelő hölgyek?

Mostanában egyre több illetőn láthatunk kosztümszett ihlette overállt, melynek öves díszítése a derék magasabb részén található, ez pedig meglehetősen nőies hatást vált ki. Irodai dolgozóknak vagy különlegesebb rendezvényekre, konferenciákra az effajta kollekció kitűnő választásnak bizonyulhat. Ezeket a típusú szetteket a hétköznapokon sportcipővel is viselhetjük, a nem rendhagyó eseményeken ajánlott inkább magassarkút vagy egy visszafogottabb cipellőt felvenni hozzájuk.

Kabátok tekintetében idén meglehetősen közkedveltek a ballonkabátok, amelyek szintén hangsúlyt fektetnek a nőiességre, valamint könnyed, laza megjelenést biztosítanak. Szinte bármihez felvehetőek, akár még egy bohém ruha tökéletes kiegészítői is lehetnek. Fazonban és színben egyaránt igyekezzünk olyat választani, ami stílusunknak leginkább megfelelő.

A nem hétköznapi színek is központi szerepet kaptak, így az erőteljes kék vagy a feltűnő rózsaszín sem meglepő napjainkban, mondhatni egyfajta bohém, ugyanakkor vagány hatást keltenek viselőjük számára.

Mely ruhadarabok nem hiányozhatnak a gardróbból?

A különböző mintás, kapucnis laza pulcsik szinte minden szekrényben megtalálhatóak. Ezek a pulcsik mindennek nevezhetőek, csak egyhangúnak nem, főleg ha félcipzáros megoldást is kaptak.

Idén nyáron a könnyed, virágmintás ruhák is nagy számban hódítanak, mondhatni évek óta felkapottak. Bakanccsal, sportcipővel és szandállal szintén hordhatóak, a lényeg, hogy a voksunkat a legkényelmesebb megoldás mellett tegyük le, amelyben magabiztosnak érezzük magunkat.

Nadrágokat illetően mostanában megfigyelhetjük a magasított derekúakat, amelyekhez jól passzolnak a rövidebb hatású toppok. Az ilyen összeállítás tökéletesen megállja a helyét a hétköznapokon, de még a bulikat, partikat illetően is.

Vélemény, hozzászólás?